Güçbirliğinden gelen sağlık

Yusuf Dıraz Organizasyon & Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker işbirliğiyle Türkiye’nin dört bir yanında devam eden sağlık sektörü eğitim semineri bu kez Kahramanmaraş’ta gerçekleşti.

İskenderun’un başarılı iki isminin güçlerini birleştirerek düzenledikleri organizasyonlarda, Yusuf Dıraz ve Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker, güzellik ve estetik alanında ileri düzey teknik teorik ve uygulamalı eğitim programları çerçevesinde Kahramanmaraş’ta Sertifikalı İleri Düzey Kıl Tekniği (Microblading) Sınıf Eğitim Programı hakkında kursuyerlere önemli bilgiler verdi.

Microblading uygulamasının kalıcı ve doğal güzellik için önemine değinen Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker, “Teknik, teorik, canlı manken uygulamalı Microblading öğrenmek isteyenler ya da teknik, teorik olarak kendisini geliştirmek isteyenleri bir araya getirip sınıf eğitimlerimizle tüm bilgi, deneyim ve tecrübelerimizle hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Gittiğimiz her yerde bizlere gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın