Mustafa Kemal Mahallesi’nde Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, muhteşem bir atmosferde gerçekleşen Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezi’nin açılış töreninde, alanı dolduran binlerce mahalle sakinine “Sizlerle Gönül köprüsü kurmaya geliyoruz” dedi.

CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ve dostlarının çabası ve desteğiyle hazırlanan Seçim İrtibat Merkezi’nin açık hava mitingine dönüşen açılışında, meşaleler, konfetiler ve sloganlarla sahneye çıkan Mehmet Dönmez, samimi tavırları, hitabeti ve birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.

İskenderun’u yeniden inşaa etmeye tüm ekibiyle hazır olduğunu belirten Dönmez, ” Rabbim bugün bize bu tabloyu göstermeyi nasip etti. Biz bugün şehrimizin en müstesna Mahallesi Mustafa Kemal’deyiz. Ayırarak, bölerek, bölüşerek İskenderun’u parsellemek isteyenler vardı. Ayrımcılığın bu saatten sonra olmayacağını işte bu tablo bize göstermiyor mu! Emin olun size söz veriyorum İskenderun’u çok güzel günler bekliyor” dedi.

İskenderun’da doğup büyüdüğünü, yaptığı her işte emeğiyle, alınteri ile çalışarak bugünlere geldiğini vurgulayan Dönmez, “Oy vereceğiniz insanların CV’sine bakın, kimin çalışıp iş yapacağına inanıyorsanız ona oy verin! Belediye yol yapar, çukur yapar, park yapar, köprü yapar. Ama biz gönül köprüleri de kurmaya geliyoruz. Bize sonuna kadar inanın ve güvenin” şeklinde konuştu.

Seçim İrtibat Merkezi’nin açılmasında büyük gayret gösteren CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez ise, Mehmet Dönmez’in bu memleket için çok çalışacağına inandığını belirterek, her zaman destek verip yanında olacaklarını ifade etti ve açılışa katılan tüm vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Daha sonra MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve davetliler hep birlikte Atay İş Merkezi altında bulunan Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.