Gençlik Merkezi çocukların yüzünü güldürdü

İskenderun Gençlik Merkezi, 6 Şubat depreminin izlerini silmek, çocukların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Bekbele Fatih İlkokulu’nda şenlik havasında bir etkinlik düzenledi.

Halat çekme, ip atlama, yüz boyama, sandalye kapmaca, dart oyunu, futbol parkuru ve eğitici oyunlar gibi istasyonların yer aldığı etkinlikte danslı oyunlar ve halay ile öğrenciler birbirinden renkli oyunlarla etkinliğin keyfini çıkardı.

Şenlikte İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençleri öğrencilerle gönülden bağ kurup onlara unutulmaz ve eğlenceli bir gün yaşatarak yine tüm gönülleri fethetmeyi başardı.

Etkinliğin çocuklar için unutulmaz bir anı olduğunu söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Önceliğimiz her zaman çocuklarımızın yüzlerini güldürmek. Onlar için var gücümüzle çalışmaya devam ettiğimiz bugünlerde İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak Bekbele Fatih İlkokulu’nda gerçekleştirdiğimiz bu şenlikle yine ardımızda gülen yüzler bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri okullarında misafir eden Bekbele Fatih İlkokulu idaresine, tüm değerli personellerime ve hep bizlerle olan kıymetli gönüllü gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.