Tosyalı Holding şirketleri ödüle doymuyor!

Tosyalı Holding, iki prestijli ödülle sürdürülebilirlik ve yenilikçi liderliğini bir kez daha kanıtladı.

Tosyalı Holding şirketlerinden Tosçelik Profil ve Sac, Anadolu’nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda(2022) zirvedeki yerini korurken, Platin Dergisi ve Bağımsız Pazar Araştırma Şirketi İPSOS’un gerçekleştirdiği Türkiye’nin Global 100 endeksi araştırmasında da Metal Sektörü’nde Sürdürülebilirlik temasıyla ödüllendirildi.

Türkiye’deki üretimin nabzını tutan ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’ araştırmasında Tosçelik Profil 9’uncu kez elde ettiği birinciliğinin yanısıra listede 35’nci sırada Tosyalı Demir Çelik, 255’nci sırada ise Tosçelik Spiral Boru yeraldı.

Türkiye’nin Global 100 endeksinde ülkeyi uluslararası arenada başarıyla temsil eden şirketler arasında yer alarak Metal Sektörü’nde Sürdürülebilirlik temasıyla ödüllendirilen Tosyalı Holding’e ödülü düzenlenen gecede Genel Müdür Ahmet Sümer’e takdim edildi.

Tosyalı Holding’ten yapılan açıklamada, “Her yıl Ekonomist Dergisi tarafından yayınlanan ve gelenekselleşen Anadolu 500 listesinde, geleneği bozmadık: Zirvede yine Tosçelik Profil ve Sac var. Bu ödüller, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik alanında geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlememizi bize bir kere daha hatırlatıyor. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi.