İZSU emin ellerde

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’ne İskenderun’un tanımış ismi, İzmir’in ‘Atom Karıncası’ Ali Hıdır Köseoğlu atandı. İskenderun Belediyesi’nde uzun yıllar Fen İşleri Müdürü olarak başarıyla görev yaptıktan sonra Karşıyaka Belediyesi’nde önce Fen İşleri Müdürü, daha sonra da belediye başkan yardımcılığına getirilen Ali Hıdır Köseoğlu, son olarak İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Genel Müdür Yardımcılığını yürütüyordu. Köseoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nü 2020 yılının Mayıs ayından bu yana sürdüren Aysel Özkan görevinden ayrılmasıyla müdürlük görevine getirildi.

Başarılı, tecrübeli ve çalışkan bir isim olarak görev yaptığı yerlere büyük katkı sunan Ali Hıdır Köseoğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’ne atanması İskenderunluları da sevindirdi.

İZSU GENEL MÜDÜRÜ ALİ HIDIR KÖSEOĞLU KİMDİR? 

Ali Hıdır Köseoğlu, 1969 yılında Tunceli’de doğdu. İlk ve orta eğitimini Ovacık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Hatay İskenderun Lisesi’nde tamamlayan Köseoğlu, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Memuriyet hayatına 1993 yılında Hatay İskenderun Belediyesi’nde mühendis olarak başladı. 1996 – 2014 yılları arasında 18 yıl boyunca Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Karşıyaka Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2014 – 2019 yılları arasında Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ali Hıdır Köseoğlu, 2019 yılında İZSU Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Köseoğlu evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bir cevap yazın