Çocuklar fiziksel etkinliklerle coştu

İskenderun’da 2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlikler Oyunları’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Kaymakamlık uhdesinde, İskenderun Belediyesi, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen törende, İskenderun’daki 12 ilkokuldan yaklaşık 2 bin öğrenciden oluşan takımlar şenlik havasında  geçen sportif etkinliklerde kazanmak için ortaya koydukları azim ve çabayla renkli görüntüler oluşturdu.

Törene Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdür Ferit Ali Gündel, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Kaymakam Polat ve Başkan Tosyalı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinlikten dolayı tüm kurumları kutladı.

İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel de bu tür sportif etkinliklerin devam edeceğini belirtirken, “İnşallah okul sporlarının düzenlediği geleneksel çocuk oyunları ile bu etkinliklerin devamlılığını sağlayacağız. Bu oyunları oynarken çocuklarımız hem fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar, hem eğleniyor, hem de yeni arkadaşlıklar kuruyorlar. Bizler de bu oyunlar ile geçmişe gittik. Bu oyunlara katılan tüm okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın