Vanessa, özel öğrencileri güzelleştirdi!

İskenderun’daki Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi, Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki gençlere ücretsiz cilt bakımı uygulaması yaptı.  Özel bireyler konusunda farkındalık oluşturan etkinlikte, Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi Sahibi Şirin Mercan, onların daha çok mutlu olması için kurumlar arası sinerjinin önemine değindi.

Özel bireylerin mutluluklarına ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi Sahibi Şirin Mercan, “Amacımız engelleri ortadan kaldıracak bir etkinliğe imza atmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile yaptığımız program çerçevesinde buradaki gençlerin ihtiyacı olan uygulamaları ekip olarak yerine getirdik. Onların mutlu olduğunu görmek tüm çabalarımızın sevindirici karşılığı oldu, bizler de mutlu olduk.  Rehabilitasyon merkezi yöneticilerine bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Vanessa Güzellik ve Estetik Merkezi olarak bu tür sosyal projelere devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri de bu etkinliği gerçekleştiren Vanessa Güzellik Merkezi çalışanlarına teşekkür ederek, gençlerin bu etkinlikten oldukça mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın