İSTE’de yeni yapılaşma hazırlığı

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Tolga Depçi, merkez yerleşkedeki atıl ve bataklık alanları kullanıma kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmaları inceledi.

14 aydır devam eden ve toplamda 525.000 metreküp dolgu ile tesviyesi yapılan alanın atıl durumda ya da bataklık olduğundan kullanılamadığını ve merkez kampüsün yüzde 40’ını oluşturduğunu ifade eden Rektör Depçi, söz konusu alanın yeni yapılaşmalar için kullanılacağını ifade etti.

İSTE’nin daha da gelişip güzelleşmesi için çalıştıklarını ifade eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Merkez yerleşkemizin kullanılamayan atıl alanlarını kazanmak için uzun zamandır çalışmalarımız devam ediyor. Bugün gelen 35 bininci hafriyat kamyonuna şahitlik ettiğim için mutluyum. Altyapı çalışmaları tamamlanan alanlar yeni tesislerin inşa edilmesi, merkez yerleşkemizin genişleyip güzelleşmesi için kullanılacak. Çalışmalarda her türlü desteği sunan ilgili belediyelerimize şahsım ve İSTE adına şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın