Hatay Valiliği’nden önemli duyuru!

Hatay Valiliği, il genelinde vatandaşları tedirgin eden ve sosyal medyada yayılan çarşaflı kişilerin çocukları kaçırdığı yönündeki paylaşımların asılsız olduğunu duyurdu. Paylaşımlar üzerine harekete geçen valilik, konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını, emniyet güçlerine herhangi bir ihbar yapılmadığının tespit edildiğini duyurdu.

Paylaşım yapanların tespitine yönelin çalışmaların da devam etitğini duyuran Hatay Valiliği’nin açıklaması şöyle, “Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında yayılan, İlimiz sınırları içerisinde çarşaflı kişiler tarafından çocuklarımızın kaçırıldığına dair paylaşımlara istinaden Valiliğimizce tahkikat başlatılmış olup fakat yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı, ilgili kolluk birimlerimize bu yönde herhangi bir ihbar gelmediği tespit edilmiştir.

Ayrıca benzer paylaşımların farklı illerde de yapıldığı gözlenmiş olup bu tip paylaşımları yapan kişi ya da kişilerin tespitine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

Bizlerin en değerli varlığı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği için ilgili birimlerimiz zaman mefhumu gözetmeksizin gayretle görevlerini ifa etmektedirler.”

Bir cevap yazın