KOM ve narkotik el ele!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Erzin ve İskenderun’da düzenlenen operasyonlarda 1 milyon 80 bin adet makaron, yaklaşık 4 kilo esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda Erzin Hürriyet Mahallesi’nde ve İskenderun E-91 Karayolu üzerinde durdurulan araçlarda yapılan aramada 1.080.000 adet Gümrük Kaçağı Makaron, İskenderun ilçe girişinde durdurulan 31 plakalı araçta 3900 gram Esrar ele geçiren ekipler, yine Erzin Hürriyet Mahallesi’ndeki bir adrese düzenlediği operasyonda 78,2 gram Metamfetamin, 244 adet Captagon, ️7 adet 9mm Fişek, 1 adet Av Tüfeği ele geçirirken,  4 kişiyi de gözaltına aldı.

1 milyon 80 bin adet makaronun yakalandığı olayla ilgili olarak S.D. ile Ö.A. hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılırken, İskenderun ilçe girişinde durdurulan ve 3900 gram esrar taşıdığı tespit edilen M.E. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine gönderildi. İkametine düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve av tüfeği ile yakalanan R.A. hakkında da adli işlem yapıldı.

Bir cevap yazın