Kupa, İskenderun’a çok yakıştı

TFF 2’nci Lig’e yükselerek Başkent Ankara’dan kupayla dönen İskenderunspor kafilesini, kent girişinde karşılayan taraftarlar meşaleler ve sloganlarla şehirde bayram havası estirdi.

Mete Aslan Bulvarı’nda toplanan turuncu – mavili taraftarlar, takım aracının şehre girişiyle birlikte ilçeyi, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganlarıyla inletti.

Kurban kesimi, meşaleler ve alkışlarla karşılanan kafile, takım otobüsünde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderunspor Başkanvekili Melike Bolat’ın da yerini almasıyla, İskenderunspor tesislerine kadar uzun bir konvoyla ilerledi.  

Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın selamladığı taraftarların coşkusuna futbolcular da otobüs penceresinden atkılarını fırlatarak ortak olurken, turuncu-mavi sevdalıları tesislerde ilk olarak aziz şehitlerimizin ruhuna Fatiha okudu.İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, kupanın İskenderun’a hayırlı – uğurlu olmasını dilerken, “Bundan sonraki hedefimiz 1. Lige çıkmak. İnşallah gelecek yıl, burada 1. Lig kupasını kaldırırız.  Şampiyonlukta tüm taraftarlarımıza, bizi maçta yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Hatay milletvekillerimize, sayın kaymakamımıza, basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Maça Kırıkhan’dan, Reyhanlı’dan, Payas’tan, Erzin’den ve Hatay’dan gelen herkesten Allah razı olsun. Kupa İskenderun’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İskenderunspor’un şampiyonluk kutlaması 28 Mayıs Cumartesi günü saat:20.00’de Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleşecek.

Bir cevap yazın