Her ‘Yönden’ duygusal bir veda bu!

İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev yapmasının ardından, İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak görevlendirilen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ani görev değişimi sonrası gerçekleştiremediği veda ziyaretlerine başladı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başta olmak üzere İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İskenderun Deniz Ticaret Odası (DTO), İskenderun 1. Organize Sanayi Bölgesi, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Deren Özkol ve Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa vedalaşan Kaymakam Yönden, gerçekleştirdiği ziyaretlerde görev yaptığı süre boyunca kendisine gösterilen özen ve işbirliği dolayısıyla herkese teşekkür etti.

Son teşekkürünü İskenderun Halkına edecek olan Kaymakam Yönden, 27 Mayıs Cuma günü kendisi için Kaymakamlık binası avlusunda saat 17.00’da tertip edilecek olan veda töreninde İskenderun Halkıyla son kez bir araya gelecek.

Bu doğrultuda ziyaretler öncesi durumunu anlatan bir açıklamada bulunan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Kıymetli gönül dostlarım; tarihsel gelişimi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan barış ve hoşgörü kenti İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev yaptıktan sonra tarih ve kültür kenti Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atandığımı bildirmek isterim. Bu manada güzide kent İskenderun’a ve siz kıymetli gönül dostlarıma ayrı ayrı veda ziyaretlerinde bulunmak istesem de; hızla gelişen görev devrim nedeniyle bu ziyaretlerimi gerçekleştiremedim. Bu doğrultuda 27 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de İskenderun Kaymakamlığı Avlusunda tertip edilen veda töreniyle siz kıymetli gönül dostlarıma ve İskenderun halkına veda edeceğim. Teşrifleriniz duygu yükümü hafifleteceği gibi şahsımı mutlu edecektir. İskenderun Kaymakamlık bahçesinde buluşabilmek dileği ile” diyerek tüm halkımızı düzenlenecek olan veda törenine davet etti.

Kaymakam Yönden, 27 Mayıs Cuma günü(bugün) kendisi için Kaymakamlık binası avlusunda saat 17.00’da tertip edilecek olan veda töreninde de İskenderun Halkıyla vedalaşacak.

Bir cevap yazın