‘İskenderun’da sizlerle çalışmak her ‘Yönden’ güzel!’

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak atanan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ani görev değişimi sonrası 4 yıl görev yaptığı ilçede veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

4 yıldır mesai gözetmeden İskenderunlulara en verimli hizmetleri sunabilmek için birlikte çaba sarf ettiği kamu kurum temsilcileri, adli ve askeri erkan ile iş dünyası temsilcileriyle vedalaşan Kaymakam Yönden, İskenderun Halkı’na ise bugün saat 17.00’de hizmete açtığı İskenderun Kaymakamlığı binası avlusunda veda edecek.

Yıllık izin kullanmak suretiyle vedalaşmak amacıyla ilçeye gelen Kaymakam Yönden, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 1.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve  MÜSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özyurt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, görev yaptığı süre boyunca kendisine gösterilen özen ve işbirliği dolayısıyla teşekkür etti.

İskenderun’dan ayrılacak olması dolayısıyla duygu yüklü olduğunu ifade eden Kaymakam İskender Yönden, “Kıymetli gönül dostlarım; tarihsel gelişimi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan barış ve hoşgörü kenti İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev yaptıktan sonra tarih ve kültür kenti Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atandım. Bu manada güzide kent İskenderun’a ve siz kıymetli gönül dostlarıma ayrı ayrı veda ziyaretlerinde bulunmak istesem de; hızla gelişen görev devrim nedeniyle bu ziyaretlerimi gerçekleştiremedim. Bu doğrultuda 27 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de İskenderun Kaymakamlığı Avlusunda tertip edilen veda töreniyle siz kıymetli gönül dostlarıma ve İskenderun halkına veda edeceğim. Teşrifleriniz duygu yükümü hafifleteceği gibi şahsımı mutlu edecektir. İskenderun Kaymakamlık bahçesinde buluşabilmek dileği ile” diyerek, İskenderun Halkı’na teşekkür etti.

Bir cevap yazın