Başkan Tosyalı, engellilerin gönlüne dokundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla ihtiyacı olan engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye dağıttı. Özel bireylerin tekerlekli sandalye taleplerini yerine getirmek ve yaşam koşullarını iyileştirmek için göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını anlatan Başkan Tosyalı, bu vesiyelye bir kez daha tüm özel bireylerin Engelliler Haftası’nı kutladı.

Hizmet Binası önünde gerçekleşen törende, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya inanan bir belediye olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Tosyalı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizden talep edilen tüm akülü sandalyeleri, Allah’a çok şükür karşılamaya devam ediyoruz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla akülü tekerlekli sandalye dağıtımı için hem hafta sonu olması dolayısıyla cumayı tercih ederek, hafta sonunu daha mutlu bir şekilde sonlandırmak istedik. Sizler iyi ki varsınız. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.  İnsana dokunan sosyal belediyecilik anlayışımızı sonuna kadar yerine getirerek, her an sizlerle beraber iç içe olan bir anlayışı yürütmeye çalışıyoruz. Yani bizler İskenderun’da sadece belediyecilik hizmeti yapmıyoruz. Sizlerin hislerinizi de göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik anlamında sizler için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Başkanı Fatih Tosyalı, akülü tekerlekli sandalye alan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Bir cevap yazın