İskenderunspor tek başına bir ‘Ordu’!

İskenderunspor, TFF 3.Lig Play Off yarı final ilk maçında deplasmanda konuk olduğu 52 Orduspor FK ile 1-1 berabere kalarak, 2. Lig yolunda büyük bir avantaj elde etti. Maçın ikinci ayağı olan rövanşı 18 Mayıs’ta İskenderun’da oynanacak.

Binlerce taraftarın Atatürk Anıt Alanı’nda kurulan dev ekrandan takıma destek verdiği maçta kazanan çıkmazken, turuncu-mavili ekip 1-0 geriye düştüğü karşılaşmanın 29’ncu dakikasında skora dengeyi getirdi.

Birçok taraftarın nefesleri keserek izlediği zorlu müsabakada ev sahibi 52 Orduspor FK’ın golünü 18’nci dakikada Gökhan Erdöl atarken, İskenderunspor’un gollerini ise 28’inci dakikada Emre Gemici kaydetti.

Atatürk Anıt Alanı’nda toplanan binlerce taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”2.lig yolunda deplasmanda, 52 Orduspor takımı ile oynadığımız maçtan 1-1’lik avantajlı skorla kentimize dönecek olan İskenderunsporumuzun sporcu ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Atatürk Anıt Alanı’na kurduğumuz dev ekranda Play-Off maçını birlikte izlediğimiz binlerce turuncu-mavi sevdalısı taraftarımıza teşekkür ederim. Sizlere güveniyoruz çocuklar. Yolun sonu şampiyonluk olsun” dedi.

İskenderunspor’u Ordu’da yalnız bırakmayan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, “Her yerde her skorda… Seninleyiz bizim takım” diyerek, takımı ve teknik heyeti tebrik etti.

Bir cevap yazın