İskenderun Liman Güvenliği Komisyonu toplandı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında,  İskenderun Gümrük Müdürlüğü ev sahipliğinde Liman Güvenliği Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

Liman güvenliğinin yanısıra daha önceki toplantılarda alınan kararların da değerlendirildiği toplantıya Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Vekili SG Yüzbaşı Engin Dal, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım, Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin  Demir, Payas İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, İskenderun Liman Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yusuf Akgül, İskenderun  Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yusuf Coşkun ile gümrük ve liman yetkilileri katıldı.

Toplantıda; Hudutlar ve Liman İşletmeleri ile Gemiler ve Deniz unsurlarında uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirleri başta olmak üzere gümrük ve liman iş ve işlemlerinin uygulanmasına ilişkin esas ve usuller istişare edilerek, genel bir değerlendirme yapıldı.

Bir cevap yazın