Karaağaç Nüfus Şefliği yeniden hizmette

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın girişimiyle pandemi sürecinde hizmete kapatılan Karaağaç Nüfus Şefliği, bugün itibariyle yeniden hizmete açıldı.

İlçe merkezine uzaklığı ve nüfus yoğunluğu dikkate alınarak Arsuz Belediyesi Karaağaç ek hizmet binasında yeniden açılan şefliği ilçe protokolü ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Gökpınar, İlçe Nüfus Müdürü Muzaffer Kaba ile İl Nüfus Müdürlüğü’nden şefliğe atanan Şahide Köybaşı Payaslı tarafından karşılandı.

Yapılan çalışmaları anlatırken, halkın da memnuniyetini aktaran Payaslı, mahalle sakinlerinin hizmetlere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi adına çalışmalarının titizlikle sürdüğünü söyledi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, halkın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak, talep ve önerilerini karşılamak ve ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla çalıştıklarını belirtirken, nüfusun yoğun olduğu bölgede ihtiyaç duyulan nüfus müdürlüğü şefliğinin açılmasından da büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kaymakam Gökpınar şefliğin, hayırlı-uğurlu olmasını dilerken, yeniden açılmasında emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etti.

Karaağaç Mahallesi Sakinleri de Kaymakam Gökpınar’a ehliyet ve nüfus işlemleri için kilometrelerce yol gitmelerine gerek bırakmayan şefliğin açılmasına vesile olduğu için teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın