Hatay’ın ilk rap festivali Antakya EXPO’da

Bayram coşkusunu geride bırakan EXPO 2021 Hatay’ın Antakya Fuar alanı 14-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında ‘Hatay Gençlik ve Rap Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Antakya da ilk defa  gerçekleşecek olan Rap festivalinde, Rap müziğin başarılı isimleri Sagopa KAJMER, Madrigal, Velet, Canbay & Wolker, Dedublüman, Heijan & Muti sahne alacak. 2 gün boyunca gündüz 15:00 da başlatıp gece 00:00 a kadar sürecek olan Etkinlikler ve konserler Burcu Eryiğit Organizasyon ve Peak Point Prodüksiyon iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Organizatör Burcu Eryiğit; 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Antakya Expo alanı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek festivale Hataylıları davet ederken, bilet satış noktalarının biletino ve biletix ile saray saatçilik, öğütmen büfe ile gurme restaurant(MKÜ) olduğu açıklandı.

Oyuncak Müzesi Ve Unıcef Sergisi Devam Ediyor

Festivalin yanısıra, Antakya Fuar Alanı’ndaKİ Gastronomi köyü içerisinde Sunay Akın’ın şu ana kadar ilk defa kendi müze binasının dışında gerçekleştirdiği ‘Oyuncak: Uygarlığın Mirası’ sergisi ve 14 Mayıs tarihine kadar Expo’da yer alacak olan ‘UNICEF İklim Değişikliği ve Çocuklar’ fotoğraf sergisi de gezilebilecek.

Bir cevap yazın