İGC, iftarda Hatay’ı buluşturdu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi’nin üyelerine yönelik düzenlediği iftar yemeğinde, gazeteciler ve protokol üyeleri büyük bir aile tablosu oluşturdu. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler, birçok ortamda bulundukları protokol üyeleri ile birlikte kardeşlik ve hoşgörü mesajları verdi.

Karaağaç Mistiral Restoran’da düzenlenen iftar programına; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün,  Hatay Basın ilan Kurumu Müdürü Halil İbrahim Parlak, basın mensupları ve aileleri katıldı.

‘On bir ayın sultanı’ mübarek Ramazan Ayı’nın kutsiyeti ve faziletini hissettiğimiz bu mübarek günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Diyap Atar, “Ramazan ayının özelliği herkesin bir arada birlik ve beraberlik içerisinde olmasını sağlamaktır. Açılan iftar sofralarının en güzel tarafı da budur.  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerimiz ve aileleriyle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir akşamı iftar sofrasında geçirmek istedik. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve ailelerimize teşekkür ediyor, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğimize vesile olmasını, yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar nezdinde yönetimi ve gazetecilerle aile ortamında güzel bir iftar sofrasında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu birliğimizin her zaman daim olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Basın İlan Kurumunun ‘Dijitalleşme ve Sosyal Medya Yönetimi’ eğitimine katılan bazı Gazetecilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Bir cevap yazın