Hatay Polisi, her daim hayatın merkezinde!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve beraberindeki heyeti ağırladıktan sonra, Habib-i Neccar Camii’nde şehitler için okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı.

Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık’ın da katıldığı ziyarette İl Emniyet Müdürü Arıbaş, Vali Doğan’a kabulünden dolayı teşekkür ederken, gece gündüz demeden huzur için mücadele eden Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Hatay Polisi’nin gece –  gündüz demeden görevi başında olduğunu belirten Arıbaş, “Hatay, özel bir şehir. 13 ayrı medeniyete ev sahipliği yapmış çok kültürlü bir kent. Burada görev yapıyor olmaktan son derece mutluyum. Polis ekiplerimizle birlikte, halkla ilişkilerimizde yeri geldiğinde baba, yeri geldiğinde ana, ağabey, arkadaş olmaya çalışıyoruz. Halkımızın da desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan da, “Vatandaşlarımızın da destekleri ile İlimizin huzurlu ve güvenli bir kent olması için gece gündüz büyük bir gayretle çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum. Rabbim sizlere sağlık, sıhhat içerisinde ailenizle ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz uzun ömürler nasip etsin. Mesleğiniz ailenizden, sevdiklerinizden, sosyal hayatınızdan fedakârlık göstermenizi gerektiren zor bir meslek. Sizler ki zaten canlarınızı feda etmeyi göze alarak bu mesleğe başladınız, Rabbim sizleri korusun ve muvaffak etsin. Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta Emniyet Teşkilatımızda bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbim’den rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından, Vali Rahmi Doğan, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nce 177’nci Yıl etkinlikleri kapsamında, Habib-i Neccar Camii’nde şehitler için okutulan Mevlid-i Şerif programına katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte aziz şehitlerimiz için dua etti.

Bir cevap yazın