Öyle güzel bir iftar sofrası ki, maneviyatı İskenderun’u sardı!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlarla gönül sofrasında buluştu.

Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden’in ev sahipliğinde, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği [MÜSİAD] Hatay Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleşen iftar yemeğinde hoş sohbet ortamında konuklarıyla iftar yapan Yönden Çifti, mübarek Ramazan ayının maneviyatının pekişmesinin yanısıra harikulade bir İskenderun tablosu da oluşturdu.

İftar programı vesilesiyle; aile ortamında bir araya gelerek, Ramazan ayının bereketini paylaşarak devletin sıcaklığı, samimiyeti ve gülen yüzünü yansıtan Kaymakam Yönden, misafirperverliğiyle de örnek bir ev sahipliği yaparak, iftar programına katılan herkese canı gönülden teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Söz konusu programa; Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden”in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, 39′ uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Ahmet Tor Kışla Komutanı Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, engelli vatandaşlar ve davetli konuklar katıldı.

Bir cevap yazın