Türk Polis Teşkilatı, 177 yıldır huzur ‘Güneş’imiz!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, beraberindeki heyetle, Emniyet Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün huzur ve güvenliği sağlamak adına yürüttüğü çalışmalar ve 4 Nisan-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi alışverişi yapılan ziyarette, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, göreve başladığı ilk günden itibaren kendisine ve ayrıca emniyet teşkilatına olan ilgi ve desteğini her zaman yanlarında hissettiğini ifade ettiği Kaymakam Yönden’e çiçekle teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, polislik mesleğinin kutsallığına değinen Kaymakam İskender Yönden, “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu özel günün kıvanç ve coşkusunu sizlerle gönülden paylaşıyoruz. Suç ve suçlulara karşı daha etkin mücadelenin gerçekleştirilebilmesi, huzur ve güven ortamının temin ve tesisi için zaman mefhumu gözetmeksizin, zorlu koşullarda görev yapan, halkın polise karşı güven duygusunu geliştiren, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten başta İlçemiz Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in şahsında, emniyet teşkilatındaki tüm personellerimize görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyor, görevi başında şehadete irtihal eden emniyet personellerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Bir cevap yazın