ATT DER Hatay’da bayrak değişimi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği(ATT DER) Hatay İl Yönetimi’nde görev değişimi yapıldı. 2016 yılından beri İl Başkanı olarak görev yapan Özkan Aydar bayrağı Yasin Çümangin’e teslim etti.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrenin ardından yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.


ATT DER’in yeni Hatay İl Başkanı Yasin Çümangin, devraldığı bayrağı daha yukarı taşıyacaklarını belirterek, “ Derneğimiz Hatay’da kurulduğu günden bugüne temsil edilmekte ve birçok başarılı faaliyete imza atmıştır. Yorulan arkadaşlarımızın yerine mesleki gelişime katkı sunmak isteyen, meslektaşların dertleri ile dertlenen genç bir kadro ile bundan böyle devam edeceğiz. Görevi devraldığım başkanımız Özkan Aydar ve beraber çok mesai harcadığımız çok kıymetli yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürü borç bilirim. Onlarla çok güzel projelere imza attık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Umarım bundan sonra da yeni görev alan arkadaşlarımız ile ATT DER bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz “ dedi.

ATT DER Hatay İl Başkanı Yasin Çümangin başkanlığındaki yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle:
İl Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma ): Bahadır KONYALIGİL
İl Başkan Yardımcısı ( Eğitim İşleri ) : Ayşegül ALABAŞ
İl Başkan Yardımcısı ( Mali İşler ) : Kaan ATABEK
İl Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim) : F. Cansel DOĞANYILMAZ
İl Başkan Yardımcısı ( Sosyal İlişkiler ): Furkan CAN
İl Başkan Yardımcısı ( Öğrenci İşleri ) : Yakup KARA
İl Başkan Yardımcısı ( Mevzuat ) : Elif İS

Bir cevap yazın