‘Yeşil muhasebe’de İskenderun farkı!

Hatay SMMM ve İskenderun SMM Odası işbirliğiyle bu kez Arsuz’da oluşturulan  İskenderun Mali Müşavirler Hatıra Ormanı kapsamında 25 bin fidan toprakla buluşturdu.

Orman Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla İskenderun SMM Odası ev sahipliğinde bölgemizde meydana gelen orman yangınlarında yanan alanları yeniden yeşertmek adına ikincisi düzenlenen ‘Hatıra ormanı fidan dikim’ töreni ilçeye bağlı Karasüyenli Mahallesi dağ yamacında gerçekleşti.

Törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı H.Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu, Hatay SMM Odası Başkanı Tahsin Kırık, İskenderun SMM Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Büyük Şehir Belediyesi temsilcileri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve aileleri katıldı.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, geleceğe nefes olmak adına etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, “Bölgemizde yaşanan üzücü yangın felaketi sonrası harekete geçerek, tüm üyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız ile birlikte başlattığımız kampanyaya destek çığ gibi büyüdü. Hatay SMM Odası olarak 25 bin fidanı Antakya’ya, bugün de İskenderun SMM Odası olarak 25 bin fidanı Arsuz Karahüseyinli bölgesinde toprakla buluşturuyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara, dostlara, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Daha çok nefes alabileceğimiz, geleceğe daha yeşil bir ülke bırakabileceğimiz Hatıra Ormanımız, Türkiye’de yapacağımız diğer uygulamalar için örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın