Rektör’ün öğrencilerinden ‘İSTE’ği var!

Öğrencileriyle sürekli etkileşim halinde olmaya önem veren İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, bu kez Mimarlık Fakültesi personeli ve öğrencileri ile bir araya geldi.

İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç ve Daire Başkanlarının da eşlik ettiği Rektör Depçi, öğrencileri üniversitenin ve fakültenin mevcut durumu ile bilgilendirdikten sonra, onların sesine kulak verdi.

İSTE’nin hedeflerinden ve bu hedeflere ulaşma yolunda sarf edilen çabadan da bahseden Depci, kendi öğrencilik deneyimlerinden örnekler vererek, “Hayat sizin, kahramanı da siz olun” dedi.

İç ve dış paydaşları için tüm iletişim kanallarının sürekli aktif olduğunu hatırlatan Rektör Depci “Bugünün gençleri ülkemizin geleceği olarak sorun, sorgulayın. İnsan sosyal bir varlıktır, bir arada olun. Biz de bunun için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. Bir talebiniz, şikâyetiniz olursa da doğrudan bize bildirmekten çekinmeyin” diye konuştu. Akademik, sosyal ve kültürel anlamda ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tüm sorunlar bugünden yarına çözülecek gibi gerçek dışı vaatler yerine yapabileceklerimize odaklanıyoruz” dedi.

Katılımları için öğrencilere teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Depci, “Bu verimli buluşmalarımız devam edecek. Hepinize yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın