Vali Doğan’da hizmette sınır yok

Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilimize önemli faydalar sağlayacak çalışmaların altına imza atmaya devam ediyor. Şehrin turizm ve ekonomik haraketliliğini arttırmak için sürekli sahada olan Vali Doğan, Yayladağı Dalış Merkezi yer tespitinin ardından, YİKOB tarafından İSTE kampüsünde yapılmakta olan Mesleki Eğitim Merkezi işletim hakkının İskenderun Teknik Üniversitesi’ne devredilmesi ile ilgili protokolü imzaladı.

Daha sonra Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Doğan, ardından Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’a iade-i ziyarette bulundu.

Yayladağı’na dalış merkezi

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında,  düzenlenen Yayladağı Dalış Merkezi ile ilgili toplantıya İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İSTE Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Örnek, İSTE Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Tuna ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, yapılacak olan merkezin çevreye uyumlu, doğal güzelliklerin tahribatına neden olmayacak şekilde inşa edilmesi gerektiğini dile getiren Vali Doğan, Yayladağı ilçemizde yapılması planlanan Yayladağı Dalış Merkezi’nin inşa edileceği alan ile ilgili uzmanlardan görüş aldı.

Arsuz çıkarması

Daha sonra Arsuz’da yapılan Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Doğan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerinin ardından Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ı makamında ziyaret eden Vali Doğan, görevinde başarılar diledi.  Hatay Valisi Rahmi Doğan’a incelemelerde, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Bir cevap yazın