‘Hataylı Hatayspor’u tutar!’

Hatay’ın tanıtımına büyük katkı sunan, büyük bir beğeni ve ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinin dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan bölümünde Süper Lig temsilcimiz Hatayspor’un da başarısına dikkat çekildi. Hatay’ın tarihi güzelliklerini ve lezzetli mutfağını tanıtan dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Gökhan Alkan’ın tam bir Hataylı gibi Hatayspor ile övündüğü sahne adeta geceye damga vurdu.

Hatayspor’a dikkat çekerken, büyük Hatay taraftarına da değinen Gökhan Alkan, dizide eşi karakterindeki Yağmur Tanrısevsin’e ‘Hataysporluyuz, biz bütün maçlarımıza gideriz. Gidemezsek de takip ederiz. Geçen yıl ligi 6. sırada bitirdik. Bu yıl 2. Sıradayız. Hataylı Hatayspor’u tutar. Babanın takımını tutmak gelenektir. Çocuklarımızla kız erkek fark etmez maça da gideriz, Hatayspor forması da alırız, bütün takıma da imzalatırız” dediği sahne Hataylı izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Bakras Kalesi’nin yanısıra kaytas böreği, kekik salatası, alinazik gibi lezzetlerin de tanıtıldığı bölümde künefeye vurgu yapmayı da ihmal etmeyen  ünlü oyuncu Gökhan Alkan, ‘Hatay’ımızın her yeri güzel’ diyerek son noktayı koydu.

Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin, set dışında da Hatayspor maçlarını tribünden izlemeyi de ihmal etmiyor.

Bir cevap yazın