Rektör, öğrencilerin ‘İSTE’klerini dinledi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, yeni eğitim- öğretim yılı kapsamında gerçekleştirdiği birim ziyaretleri ve öğrenci buluşmalarını Dörtyol Meslek Yüksekokulu(DMYO)’nda sürdürdü.

DMYO ziyaretinde Rektör Depci’ye Dörtyol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan Nur, DMYO Müdürü Öğr. Gör. Bahattin Gözübenli ve DMYO personeli eşlik etti.

Akademik ve idari personelle görüşen Rektör Depci, önceki dönemlerde yapılan çalışmalar ve bu dönem yapılması planlanan çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı; sorun ve önerileri dinledi. Yüksekokulun derslikleri, laboratuvarları, sosyal tesisleri ve yemekhaneyi gezerek yerinde incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Depci, daha sonra açık alanda öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerden okulla ve yerleşkeyle ilgili düşüncelerini irdeleyen Rektör Depci, talepleri de dikkate alacağını belirtti. İSTE’nin tüm birimlerinin kendisi için kıymetli olduğunu vurgulayan Rektör Depci, ilerlemenin, gelişmenin ve büyümenin bütünlük içerisinde gerçekleştiğinde anlamlı olduğunu ifade etti.

Rektör Depci öğrencilere hitap ederken “Sektörün ihtiyaç duyduğu ara teknik elemanların eğitim ve öğretimlerini, teknolojik gelişmelerle uyum içerisinde ve nitelikli olarak gerçekleştirme misyonuyla meslek yüksekokullarına gereken yatırımları yapıyoruz. Sizlerin de bu eğitim ve öğretimin karşılığını iş hayatına atıldığınızda alacağınızı ümit ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı yeniden hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İSTE’nin tüm birimlerde gerçekleştirilecek olan ziyaret ve buluşma organizasyonlarının 27 Ekim’deki durağı Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) olacak.

Bir cevap yazın