Hastane açılışını Sağlık Bakanı yapacak

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da yapımı süren 140 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını söyledi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şafak Miçooğulları ve Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimi Hamit Harbelioğlu ile birlikte Samandağ’daki hastane inşaatını inceleyen Milletvekili Yayman, hastanenin açılışının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılacağını müjdeledi.

Samandağ’a yakışır bir hastane için son aşamaya geldiklerini belirten Milletvekili Yayman, “Muhteşem bir hastaneyi arkamızda görüyorsunuz. Ben buradan bir müjdeyi vermek istiyorum. Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca bu hastanenin açılışı için gelecek. Onun programına uygun bir açılış programları düzenliyoruz. Hastanemizin yüzde 90 işleri bitmiş durumdar. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimi Hamit Harbelioğlu da, ilçeye 140 yataklı, 26 yoğun bakım, 8 yeni doğan ve 24 kişilik acil servis gözlem yatakları ile modern bir hastanenin yapıldığını ifade etti.

Milletvekili Yayman, daha sonra 25 milyon fidan üretilen ve Türkiye’nin % 5 Fidan ihtiyacını karşılayan Türkiye’nin örnek köyü Samandağ’a bağlı Fidanlı köyünde çiftçilerle bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Bir cevap yazın