Kaymakam Yönden İGC Basın Merkezi’ni ziyaret etti

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası göreve gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu. İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerle biraraya gelen Kaymakam Yönden, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Yönden, basın mensuplarıyla her zaman iç içe olduklarını, yapılan çalışmalar noktasında İskenderun’un ruhunun ön planda tutulmasından dolayı memnuniyetini ifade ederken, basın mensuplarına habere ulaşma ve haberlerin kamuoyuna ulaştırılması çabalarında da kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kent adına istişarelere her zaman açık olduğunu vurgulayan Kaymakam İskender Yönden, “Yazılarınızı takip ediyorum. Eleştirilere de her zaman açığım. Burada görevde bulunmaktan dolayı çok mutluyum” derken yeni kaymakamlık binasının kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden İGC Başkanı Diyap Atar ise, yeni göreve gelen arkadaşları ile birlikte şehrin kalkınması için çalışacaklarını söyledi. Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir cevap yazın