Sanayi esnafına çay keyfi tadında müjde!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek hem sorunları dinledi, hem de çözüm yollarını istişare etti.

İskenderun Madeni İşler Başkanı Ahmet Çardaklı, İskenderun Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz, 2 Nolu Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kazmancı ve Aşevi Vakıf Yöneticileri ile birlikte sanayi esnafının sofrasının bereketini paylaşan Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, her zaman esnafın ve emekçilerin yanında olduklarını ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sanayi esnafına yapılan hizmetleri anlatırken, özellikle feyezan kanalının son durumu, Ziraat bahçesinin son işlemleri ile birlikte Yeni Devlet Hastanesi projesi, Stadyum yapımı, bisiklet yolu, yeni yapılan spor salonları ve vatandaşın rahat edebileceği yeni yatırımlardan bahsetti.

 Küçük Sanayi Sitesi’nin yüzde 80 işlemleri bitti

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, sanayi esnafına yeni sanayi sitesinin işlemlerinin yüzde 80 oranında bittiği müjdesini verirken, “Tüm yatırımların altına elimizi değil gövdemizi koyarak, tüm projeleri Ak Parti ilçe başkanımız ve İskenderun Belediye başkanımızla birlikte yakinen takip ediyoruz. Ankara’da bölgemizin menfaatine olacak tüm yatırımlarda çalmadık kapı bırakmıyoruz ve çoğunda başarılıyız ve başarılarımızı bu kahvaltı toplantısında gurur içinde sizlerle paylaşıyoruz. İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’nin yüzde 80 işlemleri bitti. İskenderun’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın