Karanlığı aydınlatan ‘Güneş’!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in koordinesinde, dün gece 800 polisin katılımıyla 55 noktada düzenlenen huzur uygulamasında 2227 şahsı sorguladı, 55 iş yeri, 853 araç ve 42 motosiklet kontrol edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu polis ekipleri ile birlikte sahaya inen Nevzat Güneş, ilçede gece karanlığını adeta gündüze dönüştürdü.

20:00-22:30 saatleri arasında 55 noktada yapılan genişletilmiş alan ve yol uygulamasında araçlar tek tek durdurulurken, sürücü ve yolcuların kimlik kontrolü, üst araması ve GBT sorgusu da yapıldı. Uygulamada aranan 4 şahıs yakalanırken, 7 yoklama kaçağı şahsa tebligat yapıldı, 2 araç sürücüsüne de 628 TL. trafik cezası uygulandı.

Yol uygulamasının yanısıra belirlenen ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ise polis ekipleri 5 adet ruhsatsız tabanca, 73 adet fişek, 2 gram metamfetamin ve içme aparatı ile 134 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için görev başında olduklarını söyleyen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak başta asayiş̧, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleyen şahıs ve şahıslar ile mücadelemizi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın