Atakaş Hatayspor Amerika’ya açılıyor

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, takımın marka değerini daha da yukarı taşımak amacıyla Kanada merkezli World 17 Group ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Yurt dışında spor okulları açma, Futbol A Takımı başta olmak üzere tüm alt branşlara ve takımlara sponsorluk sağlanmasını kapsayan sözleşmeye Başkan Vekili Aydın Toksöz ile World17 Group Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Adam Evren Garipoğlu imza attı. 

Yeni Hatay Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve kulüp yöneticileri katıldı.

Yapılan anlaşmaya göre A. Hatayspor adına Amerika kıtasında futbol okulları açması, yönetimi; Futbol A Takımı başta olmak üzere tüm alt branş ve takımlarına sponsorluk sağlanmasına ilişkin çalışmalar World 17 Group tarafından yapılacak.

Sözleşmenin Atakaş Hatayspor için önemli bir adım olduğunu ifade eden Başkan Lütfü Savaş,” Hatay’ın değerlerini paylaşmak ve arttırmak istiyoruz. Hatay tarih, kültür ve medeniyet şehri iken son yıllarda gastronomi, EXPO ve Atakaş Hatayspor ile de spor şehri oldu. World17 Group ile Amerika, Kanada ve birçok yerde Hatayspor’umuzu tanıtacağız. Atakaş Hatayspor’umuzun dünya ile paylaşılması amacıyla bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Hatayspor’umuzun vizyonunda durmak yok. Hep daha ileriye gitmek var. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Birlikte çok daha güçlü olacağız. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Hatayspor’u tanıtım sembolü ve gelir kaynağı haline getirmek en büyük hedef

Sözleşme ile Atakaş Hatayspor’un başarısının uluslararası alanda da tanınacağının altını çizen World17 Group Yönetim Kurulu Başkanı Adam Garipoğlu, “World17 grubu olarak tüm maddi ve manevi birikimlerimizi Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz’ün de desteği sayesinde Hatayspor ile paylaşmak için buraya geldik. Hatay’ımızın tanıtılmasında daha çok neler kullanılabilir diye düşünüyorduk. Hatayspor’u tanıtım sembolü ve gelir kaynağı haline getirmek en büyük hedefimizdi. Bu hedefimizde birleştiğimiz için çok mutluyum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

Şehrimize, kulübümüze ve ülkemize hayırlı olsun

Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz de , Atakaş Hatayspor için önemli bir sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bu sözleşme son yıllarda Hatayspor’un başarısının daha ileriye gideceğinin başlangıç noktası. Futbolcu ihracatını dışarıdan da ülkemize kendi vatandaşlarımızın da oynayabileceği bir adım atıyoruz. Bunu Kanada ve Amerika kıtası ile başlatıyoruz. Bu adım bizim için çok önemli. Şehrimize, kulübümüze ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın