Vali Rahmi Doğan’dan dersbaşı zili

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İlköğretim Haftası münasebetiyle Hatay Ortaokulu’nda düzenlenen programa katılarak, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

 Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sunulmasının ardından Hatay Ortaokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programına Vali Rahmi Doğan’ın yanısıra  Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Uzun bir aradan sonra öğrencilerle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, yüz yüze eğitimde alınan tüm sağlık tedbirlerine uyulması gerektiği belirterek, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Törende kısa bir konuşma yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan da, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı – uğurlu olmasını temenni ederek, ” Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim – öğretim yılı heyecanı ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, ilköğretim haftanızı kutluyorum” diyerek, ilk ders zilini çaldı.

Daha sonra sınıfları tek tek gezen Vali Doğan, oturduğu sıradan öğrencilerle hem sohbet etti, hem de başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diledi.

Bir cevap yazın