Visem öğretmen sanatıyla ‘Parlar’

Arsuz’lu sınıf öğretmeni Visem Parlar’ın dekoratif ürünleri yaratıcılıkla birleştirip yepyeni bir görünüme kavuşturduğu eserlerini sanatseverlerle buluşturduğu ilk kişisel el sanatları sergisi yoğun ilgi gördü.

Visem Parlar’ın Arsuz Köyiçi’ndeki İskender Sayek Kültür Evi’nde gerçekleşen ve yağlı boya, kara kalem tabloları ile dekoratif el sanatları çalışmalarını görücüye çıkardığı sergiye Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Garnizon Komutanı Barkın Eryılmaz, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof Dr İskender Sayek, Arsuz Esnaf Derneği Başkanı Diyap Gökpınar, Arsuz İş insanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Her biri ayrı bir emekle tasarlanan ürünlerin yanısıra katılımcılara görsel bir şölen izleten dekoratif tasarımların ön planda olduğu sergide Visem Parlar’ın heyecanı da dikkatlerden kaçmadı.

Sergiyi gezerken öğretmen Visem Parlar’dan övgüyle bahseden Kaymakam Musa Sarı, Visem Parlar’ın memleketi Arsuz’da görev yapmasını arzuladığını belirterek, Parlar’a önümüzdeki dönemde ilçeye özgü çalışmalar yapmasını da tavsiye etti.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezerken Visem Parlar’dan dekoratif el sanatları çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Bir cevap yazın