Hatayspor hedeflerini açıkladı

Atakaş Hatayspor’un yeni yönetimi, Onursal Başkan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlenen ve takımın geçen sezonki başarısı, yeni hedefleri ile gelecek planlamasının değerlendirildiği toplantıda Atakaş Hatayspor Kulüp Başkan Vekilleri Aydın Toksöz ve Başkan Savaş’ın yanısıra Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, Sayman Mehmet Bozkurt, Stadyum ve Kulüp Güvenliğinden Sorumlu Yönetici Selçuk Akıllı, Stadyum ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Mehmet Savaş, Altyapı Sorumlusu Doğan Samsum ve Yönetim-Altyapı Koordinasyon Sorumlusu Mithat Baklacı da hazır bulundu.

 ‘Başarıya kenetlendik’

İlk olarak söz alan Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, basın mensuplarına yeni stat hakkında teknik bilgileri içeren sunumunda, “25 bin kişilik stadımızın çimleri yüzde 65 hibrit, yüzde 35 doğal çimden oluşmaktadır. 136 masalı basın tribünü bulunmaktadır. 24 locamızdan 22 tanesi satıldı. Antrenman sahalarımızdaki çimleri de stadımızdakiyle uyumlu hale getiriyoruz. Başarılara inanan yönetim anlayışımızla altyapıya büyük önem veriyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Hatayspor sevdasıyla gönüllü olarak çalışıyoruz. Yöneticilerimizden kulüp emekçilerine, futbolcularımızdan taraftarlarımıza kadar başarımızda emeği olan herkese teşekkür ederim” diyerek, kulübün ve yönetimin tesisleşme ve altyapı atılımlarını da açıkladı.

Sezon öncesi yolların ayrıldığı futbolculara da teşekkür eden Özat, takıma yeni katılan futbolculara başarı dileklerini iletti.

‘Spora gönül verenleri sevindireceğiz”

Daha sonra söz alan Onursal Başkan Lütfü Savaş ise yeni sezona yeni stadyumda, yeni heyecanlarla başlayacaklarını belirterek, “Geçen seneki gibi başarılı olacak bir takım kurduk. Kulübümüze diğer büyük kulüpler gibi basketbol, voleybol, hentbol ve kadın futbol branşlarını ekledik. Amacımız; Hatay’da spora gönül verenleri sevindirmek ve mutlu etmek. Hatay halkının kenetlenmesine katkı sağlamak. Bunun için mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

‘Kimse şan ve şöhret peşinde değil’

Süper Lig’in yeni kulüplerinden biri olduklarını ifade eden Lütfü Savaş, “Burada hiç kimse şan ve şöhret peşinde değil. Tüm yöneticilerimiz kulübümüzün başarısı için çalışıyor. Hatayspor’un geleceğinin aydınlık olması için var gücüyle mücadele ediyor. Teknik ekibimiz amatör ruhla profesyonel olarak çaba harcıyor. Hepimiz aynı taraftayız ve bu gemiyi birlikte yürüteceğiz” diyerek basın mensuplarına takıma destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Hedef Avrupa

Takımın yeni sezondaki hedefine değinen Başkan Lütfü Savaş, “Geçen seneye göre daha geniş ve ahenkli bir kadro kurduk. Bu seneki hedefimiz ilk 10. Avrupa kupalarına katılabilirsek daha da mutlu oluruz” dedi.

‘Atakaş Hatayspor 15 İlçemizin Takımı’

Lütfü Savaş, son olarak Atakaş Hatayspor’un tüm şehrin takımı olduğunu ifade ederek “Bu takım Erzin’den Samandağ’a kadar 15 ilçemizin takımı. İlçelerdeki taraftarların maçlara rahatça gidiş gelişini sağlamak için Ulaşım Daire Başkanlığımızla bir toplantı yapacağız. Taraftarlarımızın maç günlerinde stadyuma toplu taşıma araçlarıyla gelip gidebilmesi için çalışma başlatacağız. Konuyla alakalı gerekli duyuruyu en kısa sürede yapacağız” dedi.

Yönetim Kurulu üyeleri toplantının ardından, basın mensuplarıyla birlikte Yeni Hatay Stadyumu’nu gezdi.

Bir cevap yazın