MMK’nın gücü birliğinden geliyor!

MMK Metalurji Ailesi’nin her yıl geleneksel olarak kutladığı, bu yıl da 11’ncisi düzenlenen Metalurji Çalışanları Günü’nde, MMK sıcak tesisini devreye alarak bu önemli günü daha da anlamlandırdı.

Kendi çeliğinden sıcak haddelenmiş yassı çelik rulo üretimine resmen başlayan MMK Metalurji’de ‘Gücümüz birliğimizden gelir’ mottosuyla gerçekleşen kutlamalarda MMK Ailesine MMK Steel CEO’su Pavel Shılyaev, Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sergei Unru, Ticari Direktör Sergey Nenashev ve MMK Türkiye CEO’su Denis Kvasov da eşlik etti.

MMK Turkey CEO’su Denis Kvasov, MMK Metalurji Çalışanları Günü’nü kutlarken, yeniden devreye alınan sıcak çelik haddeleme tesislerinin Türk ekonomisine katkısını vurguladı.

MMK Steel CEO’su Pavel Shılyaev de tüm çalışanlarına ve MMK Ailesi’ne başarıya sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederken, MMK Metalürji’nin sıcak sac üretimi için tasarladığı elektrik ark ocaklı çelik tesisini yeniden devreye alınmasıyla tesisin 2021 yılında toplam 200.000-260.000 mt sıcak sac üretimine, 2022 yılında tam kapasiteye ulaşmasını planladıklarını vurguladı.

Projenin bir sonraki gelişimi için MMK vizyonunun da anlatıldığı açılışta, ekoloji-çevre güvenliği konuları da gündeme geldi. MMK yöneticileri Türkiye’deki orman yangınları için derin üzüntülerini de iletirken dayanışma içinde olduklarını dile getirip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın