Yeni İskenderun’un inşası için dev hamle!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Karayolları Otoyol Proje Şube Müdürü Arif Sezer ve beraberindeki heyetle birlikte İskenderun’da yapılacak olan otoban bağlantı yolunu inceledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti ilçe başkanı Abdülkerim Güven, Meclis üyeleri, HESOB Başkan vekili Erol Akın eşliğinde Şekere Otoban Kavşak Düzenleme Projesi üzerinde detaylı bir inceleme yapan Milletvekili Özel ve Karayolları Bölge Müdürü Fidan,projede sona yaklaşıldığı müjdesini verdi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, bağlantı yollarının Yeni İskenderun’un inşasında büyük önem taşıyacağını belirterek, “Şuan da fikir çalışması yapılıyor. Ağırlıklı olarak taşınmazların tapu ve imar durumuna göre sorunları aşmamız koşuluyla Şekere tarafından bağlantı yapılıp, Toki konutlarının alt tarafından planlanan hastaneyi ve şehrin fiziksel gelişim aksı olarak da yine Cebike tarafındaki aksa alternatif ulaşım planları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar olgunlaştıkça Şekere yolundan Arsuz çevre yoluna bağlantı yapılması şartıyla hem mezarlık tarafında oradan da TOKİ konutlarına ve yeni yapılacak hastane inşaatı alanına, ve inşallah devamında yeni İskenderun diye tanımladığınız Cebike tarafına doğru gelişim aksını karşılayacak yol alternatifleri şehre kavuşturmuş olacak2 dedi.

Bir cevap yazın