İskenderun’un kartalları yüksekten uçuyor

Süper Lig’i zirvede tamamlayarak 16. şampiyonluğuna ulaşan ve sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş’ın İskenderun Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen “Şampiyon Sensin” gecesi oldukça görkemli geçti.

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde İskenderun Kaykamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Beşiktaş’ın İskenderunlu YK üyesi Hakan Daltaban, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Çavuşoğlu’nun da katılımıyla 19.03’te başlayan törende İskenderun’un kartalları çifte kupayla adeta gövde gösterisi yaptı.

2020-2021 sezonu Süper Lig Şampiyonluğu ile Ziraat Türkiye Kupası’nın sergilendiği gecede Beşiktaşlılar havai fişek gösterisi eşliğinde meşaleler yaktı, tek yürek – tek ses olarak marşlar okuyarak, şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

Göksel’in muhteşem şarkılarıyla renk kattığı gecede, Beşiktaş’ın iki kupayı aldığı bir yılın güzelliğini kutladıklarını ifade eden İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, “Büyük Beşiktaş’ın büyük taraftarı, Şampiyon sensin!” diyerek, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın