Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya ‘Onur Ödülü’

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, bir kez daha farkını göstererek, Arsuz’un turizm ve kültür alanında gelişimi yönünde önemli bir etkinliğe imza attı. Arsuz’un geleceğine yön veren Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Yönetimi, Hasan Arslan başkanlığında Arsuz’a katkı sunan yöneticileri unutmadı.

Lion King Otel’de düzenlenen kahvaltıda önemli isimleri buluşturan dernek yönetimi, konuklarla tek tek ilgilendi.

Arsuz’da göreve başladığı ilk günden itibaren mükemmel performansı ve projeleriyle ilçenin çehresini değiştiren Kaymakam Musa Sarı’ya ‘Onur Ödülü’ verildi.

Arsuz’un hak ettiği turizm ve kültür potansiyeline kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, öncelikle tüm ekibini kutlayarak, “Sevdamız Arsuz” sözünü yineledi.

Başkan Hasan Arslan’ın elinden ‘Onur Plaketi’ni alan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ödül için teşekkür ederken, “Arsuz’da görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Hep birlikte daha iyi bir Arsuz için çalışmak, beni daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Arsuz’u ve Arsuzlu hemşerilerimi çok seviyorum” sözlerinden sonra büyük alkış topladı.

Arsuz’a katkı sunan DOĞAKA, Hatayspor yetkilileri ve Azeri İşadamı Başar Kömür’e de teşekkür plaketleri verildi.

Arsuz’da düzenlenen toplantıya; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı ve meclis üyeleri birlikte katıldı.

Bir cevap yazın