2 aşamalı kamp

Süper Lig’deki ilk yılını 61 puanla 6’ncı sırada tamamlayarak lige damga vuran Atakaş Hatayspor’un kamp programı belli oldu. Hatayspor, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’da Erzurum’da toplanarak, topbaşı yapacak.

Bordo-beyazlılar 2 kademeli kamp programı kapsamında, 1-19 Temmuz arasında Erzurum’daki birinci etap kampın ardından 3 gün izin, 22 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında da Düzce Topuk Yaylası’nda 2.etap kamp çalışmalarına başlayacak. 

Yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak için transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan ekip, 2021-2022 sezon başı kampını 1 Ağustos Pazar günü tamamlayacak. Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde 1 Temmuz’da toplanacak olan takım, eski ve yeni futbolcularla ilk kez bir araya gelecek.

Hatayspor, yeni sezonda sarıyer forması giyen forvet oyuncusu Bertuğ Özgür Yıldırım, MKE Ankaragücü’nden Saba Lobjanidze, Yeni Malatyaspor forması giyen sol bek oyuncusu Bülent Cevahir, Eyüpspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Sadık Baş, Fatih Karagümrük’ten Fatih Kurucuk ve Emre Çolak ile Osman Şahin’i kadrosuna dahil etti.

Bir cevap yazın