Mutluluk rüzgârları esti

Geçmiş dönem HSYK Üyeliği görevini tamamladıktan sonra Yargıtay Üyeliğine geçen Mehmet Durgun’un diş hekimi olan kızı Esra Nur ile Gönen Kaymakamı Yaşar Artar’ın Yelken Kulübü’nde yapılan nikâh töreni dostların buluşmasına sahne oldu.

Sevim – Mehmet Durgun çiftinin güzel kızları Esra Nur Durgun ve Emine – Hakkı Artar’ın yakışıklı oğlu Yaşar Artar’ın mutluluğu tüm davetlilere yansıdı.

İskenderun Yelken Kulübü’nde yapılan nikâh töreninde Durgun ve Artar Ailelerinin yanısıra yargı, bürokrasi ve hukuk camiasının yanısıra tanınmış isimler de bu mutluluğa ortak oldu.

Mehmet Durgun’un dürüst ve yargı camiasındaki saygın kimliğinin yanında mütevazı kişiliğinin de yansıdığı davetli listesi takdir edildi.

Genç çiftlerin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıyarken; nikâh şahitliklerini Hatay Valisi Rahmi Doğan, TBMM eski Başkanvekili Sadık Aykut, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Lütfü Kaşıkçı, İsmet Tokdemir ile MKÜ Rektörü Hasan Kaya, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Türk – Alman Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Ali Kemal Yıldız, Av. Veysel Aşkın, işadamları Mustafa Baştuğ, Sedat Şahin, İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları Servet Avcı ve Sinan Ateş yaptı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, evlilik cüzdanını güzel gelin Esra Nur’a teslim ederken, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve bazı belediye başkanları da davetliler arasındaydı.

Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile Adliye çalışanları ve işadamları da Mehmet Durgun’u ve Esra Nur-Yaşar Çifti’ni bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Nikâh töreninin ardından davetlilerle tek tek ilgilenen Esra Nur – Yaşar Artar çifti mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bir anda bastıran yağmurun, nikâh törenin yapıldığı Yelken Kulübü’nün hemen önünde yağmasına rağmen nikâh alanında yağmaması da ilginç bir görüntü oluşturdu.

Bir cevap yazın