İskenderun’da ilk defa gerçekleştirildi

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışması’nda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Hatay’da ilk defa gerçekleştirilen temassız bireysel kick boks hareketlerinden oluşan ve minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler bay bayan kategorisinde performansların sergilendiği şampiyonaya 54 sporcu katıldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen madalya ve kupa törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile sporcular katıldı.

Yarışma hakkında bilgiler veren İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, “Müzikli ve aletli müsabaka bir ya da birden fazla rakibe karşı gerçekleştirilen bir tür hayali müsabakadır. Bu müsabakada gösteriyi icra eden sporcu özel olarak seçilmiş bir müzik eşliğinde uzak doğu müsabaka sanatlarına ait teknikleri kullanır. Bütün müsabaka kısımları müzik eşliğinde icra edilir” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs haftası dolayısıyla eşsiz gösteriler sergileyen tüm sporcuları ve Antrenörleri Mustafa Cuma Uğurlu’yu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gerçekleştirilen Online Çevrimiçi Kick Boks Müzikli Sanat ve Aletli Form Teknikleri Yarışması sonunda sergilenen performanslara göre dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Bir cevap yazın