Arsuz Kozaklı asfalta kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz’a bağlı Kozaklı Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanan asfalt yolu yerinde inceledi.

Köy ve yayla yollarını beton asfalta kavuşturduklarını söyleyen Başkan Savaş, genişletme ve beton asfalt çalışmalarını tamamladıkları Arsuz Kozaklı yolu ile vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sağladıklarını ifade etti.

Yayla yollarının büyük bir kısmının asfaltlandığını belirten Başkan Savaş, “Yedi yıl önce Hatay’ımızın hiçbir köyüne beton asfalt yapılmazken şu anda yayla yollarının büyük bir kısmında beton asfalt çalışmalarını bitirmiş durumdayız. Dağ köylerimize de gücümüz yettiğince beton asfaltımızı yapıyoruz. Kozaklı Mahallesi’ndeki bu yol gerçekten hiçbirimizin kabul etmeyeceği kadar dar bir yoldu. İnsanlar bozuk satıhlarla olan yolu kullanıyorlardı. Bu yolun yapımını yeni bitirdik. Hemşehrilerimize ve misafirlerimize kazasız belasız yolculuklar diliyorum. İnşallah bu yollarda daha güçlü, yeni ve konforlu arabaları göreceğiz. Çünkü kırsal kalkınmayla insanlarımızın refah seviyesi biraz daha yükselecek ve dünyaya gülümseyerek geleceğe de kaygı duymadan bakacaklar. Biz çalıştıkça Hatay’ımızın yüzleri gülmeye ve konforu arttırmaya devam edecek. Ama atılacak çok adımımız, gidecek çok yolumuz var. Hep birlikte koşar adımlarla Hatay’ımızı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın