Hatayspor’un Ömer Erdoğan kararı

Süper Lig temsilcimiz Atakaş Hatayspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ve ekibi ile yeniden anlaşmaya vardı. Başarılı çalıştırıcı ile iki sezon daha anlaşan Atakaş Hatayspor’un kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Onursal Başkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Aydın Toksöz, Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, Genel Sekreter Mustafa Özat, Sportif Direktör Fatih Kavlak, Teknik Direktör Ömer Erdoğan ve Yardımcı Antrenör Özhan Pulat katıldı.

Hatayspor’un çok özel bir takım olduğunu söyleyen Ömer Erdoğan, “Hatay’a geldiğimden beri kulüpte ve şehirde insanlar tarafından çok iyi karşılandım. Hatayspor’un teknik direktörü olmaktan büyük onur duyuyorum. Bana güvendikleri için Onursal Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’a ve tüm yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Bu takım için başarılı bir gelecek oluşturmaya çabalıyoruz. Kısa zamanda çok emek vererek ülke futbolunun en üst arenasında şehrimizin ve takımımızın ismini duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarıma ve futbolcularıma da çok teşekkür ediyorum. Tabii ki çok kısa zamanda bana evimdeymişim gibi hissettiren taraftarlarımıza da minnettarım. Tüm konsantrasyonumuzla 2.5 yıl daha burada olacağımız için çok mutluyum. Bu şehri seviyorum. Burası özel bir kulüp. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu yeni sözleşme tüm camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hatayspor yöneticileri, Ömer Erdoğan ve ekibine görevlerinde başarılar dilerken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, “Takımımıza, taraftarlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni başarılara imza atacağımız bir dönem olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın