Sosyal yardım istişare toplantısı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylar ve idrak edilecek olan Ramazan Ayı’nda yapılması planlanan faaliyetlere dair kurum müdürleriyle istişare toplantısı yaptı.

İskenderun İlçe Müftülüğü’nde gerçekleşen toplantıya İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Yılmaz Balaman, Sosyal Yardımlaşma – Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri katıldı.

İslam Alemi’nin üç ayları ile Perşembe günü kutlanacak olan Regaip Kandili’ni kutlayan Kaymakam Yönden, “Dini literatürümüzde “Üç Aylar” olarak bilinen, Recep ayı ile başlayarak, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol Ramazan ayı ile zirveye çıkan; maneviyat mevsimi tüm İslâm Alemi’ne hayırlı olsun. İlahi rahmete mazhar olan bu mübarek günler ve geceler vesilesiyle tüm insanlığımızın birlik, beraberlik, kardeşlik, barış ve huzur ortamına katkıda bulunmasını temenni ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek, kurum müdürleriyle yapılacak olan sosyal yardımları değerlendirildi.

Bir cevap yazın