Kırıkhan ve Hassa’ya müjde!

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ve Hassa Küçük Sanayi Sitesi yapım işi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Tayfur Sökmen Toplantı Salonu’nda Kırıkhan OSB ve Hassa Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıya Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve beraberindeki heyet katıldı.

Karşılıklı görüş ve değerlendirmelerin ardından sona Eren toplantı sonrası açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan OSB’nin altyapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Kırıkhan Organize Sanayisi’nde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah en kısa zamanda yatırımcılara parselleri tahsisat yapılıp alt yapı çalışmalarına başlayacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın