Engelsiz aşkın masalı Arsuz’da

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz’da aşkın engel tanımadığını gözler önüne seren Hasret ve Tuğrul Yorgun çiftini mutlu yuvalarında ziyaret etti. Birbirlerini seven ve sonsuza dek birlikte yaşama sözü veren çiftin evine gerçekleşen ziyarette Kaymakam Sarı’ya Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara da eşlik etti.

Doğuştan ortopedik engelli olan ve yürüme zorluğu çeken Hasret ile Tuğrul’un 11 ay önce hayatını birleştirdiğini anımsatan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Bugün Hasret ile Tuğrul’un, medeniyetler şehrinden bütün dünyaya güzel bir mesajları var. Onların bu mutlu gününü paylaşmak için bir araya geldik. Yaklaşık bir yıl önce, zorluklara rağmen sevginin önüne hiçbir engelin geçemeyeceğini net bir şekilde gösterdiler. Bugün evliliklerinin 11. ayındalar ve bebek bekliyorlar. Bu anlamlı mesajı herkese veriyorlar. Aşkın engel tanımayacağını Arsuz’umuzdan, güzel ilçemizden verdikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz de Kaymakamlık, Belediye, Özel İnsanlar Derneği, Arsuz İş İnsanları Derneği olarak desteğimizi her zaman vereceğimizi, yanlarında olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren ve 7 aylık hamile olan Hasret, sevginin, aşkın önünde hiçbir engelin olamayacağını belirtti.

Bir cevap yazın