Vali Doğan’ın Hatayspor sevgisi başka!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe karşılaşması sonrası, maçın rakibin 2-1 üstünlüğüyle tamamlanmasına rağmen Hataysporlu futbolcuları ayakta alkışladı. Vali Doğan, karşılaşma sonrası oyunda rakibin ezberini bozan Hataysporlu futbolcuları, ortaya koydukları üstün mücadeleden dolayı tebrik etti.

Karşılaşmada bordo-beyazlı futbolculara tribünden destek veren Vali Doğan, ligde etkili oyunuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Hatayspor’un, Süper Lig’e renk kattığını ifade etti.

Fenerbahçe’yi medeniyetler şehri Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Doğan, “Atakaş Hatayspor oynamış olduğu etkili futbolla Süper Lig’e renk getirdi ve ilimizi Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil ediyor. Fenerbahçe karşısında etkili bir oyun ortaya koydu, fakat skora yansıtamadı. Ben teknik ekibi ve futbolcularımızı bugün ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Sayın Ali Koç’u, yönetim kurulu üyelerini ve Fenerbahçe futbol takımını da ilimizde misafir etmekten mutluluk duyduk. Fenerbahçe’yi de almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın