İskenderun FK’da teknik direktör istikrarsızlığı!

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü Teknik Direktörü Can Güven, görevinden istifa etti. İkinci yarı öncesi kamp çalışmaları için takımın Antalya’ya gittiği gün istifa eden turuncu-mavili takımın teknik direktörü Güven, ayrılığının nedenini yönetim kurulu ile fikir ayrılıkları olduğunu ifade etti.

İstifasıyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Güven, “Yaklaşık bir ay önce büyük bir heyecanla hiç düşünmeden teklifini kabul ettiğim İskenderun FK’da sezon başından bu yana kulübün içerisinde bulunduğu olumsuz süreçle alakalı çözüm önerileri konusunda yönetim kurulu ile fikir ayrılığımız oluştuğundan görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu inancımdan zerre ödün vermeden futbola ve doğrulara hizmet etmeye devam edeceğim. Doğduğum, büyüdüğüm ve şampiyonluk yaşadığım memleketimin takımı İskenderun Futbol Kulübü’ne başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun FK’’dan yapılan açıklamada ise, “Teknik Direktörümüz Can Güven ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Can Güven ve ekibine takımımıza hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yerverildi.

Turuncu-mavili takımda Hıdır Özdemir, Ali Beykoz, Temel Taylan ve son olarak Can Güven teknik direktörlük görevlerini üstlendi.

Bir cevap yazın